EN | FR

Jedinstveni poklon za nju

19 Jula
  • admin
  • 0 comment

Noć u hotelu

Ako se više bavite iskustvima, a ne kupovinom, pokušajte ostati u lokalnom hotelu i napraviti romantičnu atmosferu samo za vas. Rezervišite prijatnu sobu sa velikom kadom, napravite kupku sa laticama ruža, naručite večeru u sobi i pružite joj osjećaj kao da je na odmoru. Držanje lokalnog znači da nećete imati dodatne troškove putovanja i da se nećete osjećati pod stresom zbog povratka na posao nakon vikenda.

 

Jedinstvena dostava cvijeća samo za nju

Umjesto da joj pošaljete standardni buket ruža, probajte nešto novo i napravite jedinstvenu dostavu cvijeća specijalno pravljenu za nju. Uz dostavu cvijeća dodajte nešto specifično čime ćete pokazati da je ta dostava isključivo pravljena za nju. Možete se odlučiti za dostavu cvijeća u kutiji sa njenim omiljenim slatkišima. Možete čak tražiti da vam na kutiji odštampaju specijalnu poruku sa vašim potpisom. Šta god da vam je na umu možete zatražiti od cvjećara da vam napravi i iznenaditi ćete se rezultatima.

 

Sukulenti su uvijek dobar izbor

Da li vaša draga voli biljke, a ne zna sa njima? Tada sukulenti budu odlična ideja! Sukulenti traju mjesecima, ponekad godinama, ako se dobro brinete o njima. Može ga držati na svom stolu na poslu, u kuhinji ili u dnevnom boravku. Jedna od najboljih stvari je da se zelene biljke dobro uklapaju u svaki prostor. Ova vrsta biljka ne zahtjeva mnogo brige i teško je uništiti.

 

Spa Day

Većina žena uživa u spa danu. Čak i ako ne želi da radi manikir i pedikir, tu je uvijek masaža leđa kako bi se smanjila napetost u tijelu. Priuštite joj masažu cijelog tijela i njegu lica, a ona će se vratiti kući sijajući, s prekrasno osvježenom kožom. Ne samo da će se osećati sjajno, nego neće ni morati da pravi prostor kod kuće za stalni poklon koji joj krade policu ili ormar. Ako ne znate kako da joj uručite ovaj poklon, jednostavno uzmite kupon iz spa centra i upakujte ga sa bombonjerom i porukom.

 

Čokoladni pokloni

Još nešto što ne zauzima prostor. Svaka žena uživa u poklonima od čokolade koji se dostavlja direktno do njenih vrata. Da poklon bude još bolji naručite i čokoladice sa posvetom. Može ih pojesti jedan po jedan kao mala poslastica svaki dan, i ne treba se iznenaditi ako ih zatraži naredne godine!

 

Parfem

Nešto jako romantično i divno je poklon parfem od nekoga kome je stalo. Potrebno je malo znanja za odabir pravog parfema. Ako vam je potrebna pomoć, posjetite lokalnu parfimeriju ili robnu kuću i zatražite pomoć. Ako niste sigurni što ona voli, ili kakve mirise obično nosi, zatražite pomoć od neke njoj bliske osobe da vam da neke preporuke. Kada osjetite pravi miris, znaćete da je savršen za nju.

 

Male biljke

Još jedna velika mogućnost poklona su male biljke za nju. Pošaljite dostavu mini orhideja, grm ruže ili bonsai. Postoje i razni poklon aranžmani, koji sadrže tri do četiri različite vrste biljaka. Oni su odlični za kuću, kancelariju i idealni su za uređenje malih prostora kao što je stan. Za manje površine držite se minijaturnih i sitnih orhideja. Ako imaju veći prostor ili planirate slati biljke u njihov dom, razmislite o većoj isporuci zelene biljke.

Tags :
Post comment
0
X