EN | FR

Kako do boljih ocjena vašeg apartmana

23 Jula
  • Cvjećara Monstera
  • 0 comment

Svi koji izdaju apartmane znaju kako je teško doći do dobrih ocjena. Zbog konstantnog rasta konkurencije do njih je sve teže i teže doći, a turisti koji dolaze su sve zahtjevniji. Često očekuju da im pružite što više pažnje za ugođaj koji  su platili. Svaki detalj je bitan kada imaju širok izbor smještaja po povoljnim cijenama.

Pokažite im da je vaš apartman drugačiji

Uredite vaš apartman tako da se razlikuje od drugih. Stavite unikatne detalje. Apartman mora da bude topao i da ih posjeća na dom. Ubacite neobične žive biljke. Sredite terasu sa sezonskim cvijećem koje će im unositi pozitivno raspoloženje i činiti  boravak prijatnijim. Obavezno stavite mediteranske biljke koje će im ostati u sjećanju kad odu, kako izgledom tako i mirisom. Imajte u vidu da nema mediterana bez ruzmarina, lavande, masline i citrusa.

Vrt je bitan!

Najčešće ga zanemarujemo, ali ima veliki uticaj na turiste. Oni pretežno žive u državama gdje moraju da imaju sređene zelene površine i a naše zanemarivanje istih utiče na njih ugođaj. Turisti najčešće borave na terasama, gdje doručkuju, ručaju i večeraju na čistom vazduhu uz lijep pogled. Iako su dosta platili smještaj oni ipak nisu u Crnoj Gori zbog njega već da vide našu državu i upoznaju našu kulturu. Ono šta žele da vide sa terase je uređene vrtove u mediteranskom stilu. Tako, ako oćete pet zvjezdica, lopatu u ruke i na posao! Ako vam je potrebna pomoć uvijek možete kontaktirati naš stručni tim za uređenje zelenih površina.

Ako ipak ne želite da se toliko trudite evo nekih sitnica koje mogu vam omogućiti da dobijete pet zvjezdica …

Personalizovana poruku u apartmanu pisana samo za njih

Napravite šablon za poruku na svom kompjuteru sa nekim univerzalnim tekstom. Zahvalite im se što su izabrali vaš smještaj i poželite im lijep boravak u Crnoj Gori. Kako dolaze gosti mijenjajte ime  ištampajte i svojeručno potpišite. Nek poruka bude lijepo ukrašena. Postarajte se da u apartmanu nikad ne ostane poruka od prethodnih gostiju. Na ovaj način gosti će se osjetiti specijalno i poželjetće da vam uzvrate pažnju dobrom ocjenom.

Svježe cvijeće

Cvijeće je oduvjek bio najbolji znak pažnje. To je nešto što bi trebali da nabavite ili uberete neposredno pred njihov dolazak. Ne samo što će svježinom i bojama obogatiti vaš prostor već će primjetiti da je ta pažnja usmjerena samo na njih. To je jedina stvar koja nije mogla da bude od prethodnih gostiju niti stalni inventar. Dva tri mala cvjetića će reći sve, a neće vas koštati puno. Pritom cvijeće je nešto što svi vole da slikaju tako da će slike vašeg apartmani sigurno biti negdje objavljene na privatnim profilima vaših gostiju. Ako imate instagram profil vaših apartmana možete ih zamoliti i da vas taguju na slikama. Pa možda baš neko od njihovih prijatelja bude vaš budući gost.

Personalizovane čokoladice sa imenom apartmana

Ako želite da im pokažete da misite na njih i da im želite što prijatniji boravak kod vas personalizovane čokoladice su pravo rešenje. Njihova izrada vas ne košta mnogo, a turistima će taj znak pažnje značiti dosta.

U koliko želite više detalja obratite se

 

0
X