EN | FR
about image

O NAMA

Cvjećara Monstera

NAJBRŽA dostava cvijeća u Crnoj Gori!
Nastojimo da svojim mušterijama pružimo širok izbor aranžmana za sve prilike, brzu dostavu i još bržu komunikaciju….
Kod nas možete pronaći veliki izbor buketa, rezanog cvijeća, aranžmana i poklon paketa…

Sve to i još mnogo toga kao i Profesionalne usluge i savjeti iz oblasti hortikulture i uzgoja biljaka od strane Specijalizovanog Diplomiranog Agronoma.

Naše garancije
Bez obzira da li ste poslali ili primili cvijeće mi vam garantujemo da će te biti zadovoljni kvalitetom i izgledom aranžmana!

Reklamacije

Ako niste u potpunosti zadovoljni u svakom pogledu, molimo vas da kontaktirate naše ljubazno osoblje na +382 69 137 501 u roku od 48 sati od prijema vašeg cveća. Odmah ćemo riješiti situaciju sa zadovoljavajućim rešenjem. Ako vam je potrebna informacija o njezi proizvoda, nemojte se ustručavati da nas nazovete ili nam pošaljete e-mail. Rado ćemo vam pružiti odgovarajuća uputstva.

Tačnost informacija

Unesite tačnu adresu i broj telefona za svaku narudžbu. Naše osoblje će vas pozvati da osiguraju da je primalac na dogovorenoj adresi da primi svoje cvijeće. Ako primalac nije kod kuće kada osoblje zove, mi ćemo obavestiti pošiljaoca da se dogovorimo oko isporuke. Zahvaljujemo se na vašoj saradnji u pružanju potrebnih informacija kako bi proces dostave bio što lakši.

Raspored za dostavu

Dostava cvijeća se mora naručiti minimum dan prije nego što treba da bude isporučena. Svi nalozi koji stignu biće dostavljeni narednog dana poslije 12:00 ili dan koji vi odaberete. Nismo u mogućnosti da ih isporučimo nedeljom, osim za posebne zahteve i događaje koji su lično dogovoreni telefonom sa osobljem. Pozovite +382 69 137 501

Isporuke napravljene na posebne praznike ili na Dan zaljubljenih mogu se razlikovati. Nismo u mogućnosti da garantujemo tačno vreme isporuke. Molimo vas da unapred naručite da osigurate svoje mjesto na našoj listi dostave.

Potvrda isporuke: Poslat ćemo potvrdu o isporuci vaše online narudžbe putem e-pošte.

Ako želite da nas kontaktirate nakon radnog vremena, molimo Vas da nas kontaktirate na boju +382 69 137 501 koji ima Viber i Whats App

About Icon

Napomene!

Prilikom naručivanja, imajte na umu da može doći do zamjene cvijeća uslijed sezonske dostupnosti (ovo se odnosi i na boje i kontejnere). Međutim, mi garantujemo da će vaša narudžba uvek zadržati ekvivalentan kvalitet cvijeća i stila koji očekujete za svaku narudžbinu. Ako ne postoji odgovarajuća zamjena, naše osoblje će pozvati i razmotriti vašu narudžbinu kako bi napravili alternativne aranžmane. Naš cilj je zadovoljiti svakog kupca.

Radno vrijeme radnje:

Ponedeljak - Subota: 9:00 - 20:00
Nedeljom: 8:00 – 12:00
0
X