EN | FR
Image cover

Dekoracije svadbe

Pripreme za vjenčanje su nešto najljepše, najuzbudljivije, ali i najstresnije za sve mladence…
Zato smo mi tu da vam pomognemo!

Mi vam možemo pomoći da odaberete pravu dekoraciju po vašem ukusu i u sklopu vašeg budžeta. Da sve informacije i cijene nas možete konsultovati na instagram profilu ili na broju +382 69 137 501. 

Za početak se možete malo upoznati sa osnovnim stvarima …

 

U dekoraciju spada:

 • tabla dobrodošlice
 • volat za vjenčanje
 • dekoracija stola za mladence
 • dekoracija stolova za goste
 • brojevi za stolove
 • pokloni za goste
 • mašne za kićenje auta
 • kićanke za svatove
 • i još mnogo toga…

 

Tabla dobrodošlice za svadbu

Tabla dobrodošlice na svadbi je prvo na što će vaši gosti naići kada dođu. Zato je i jako bitna. Ako želite da pokažete da je vaša svadba unikatna postarajte se da od starta privučete pažnju gostiju, a istovremeno i da ih obradujete znakom pažnje. Dizajn table treba da bude prijatan i topao, jer predstavlja vašu istinsku želju da se gosti lijepo provedu na vašem vjenčanju. Isto tako dizajn table dobrodošlice treba i da se uklopi sa ostalom dekoracijom. Sve zajedno treba da izgleda kao jedna bajkovita cjelina.

Volat za vjenčanja

Spada u luksizniju dekoraciju. Ne odgovara svakom budžetu, ali daju raskošan efekat svadbi. Posebno su popularni zbog velikog broja oblika i mogućnosti za dekorisanje. Najčešće se volat za svadbu dekoriše sa svježim ili plastičnim cvijećem, ali sve veći trend je i dekorisanje balonima. Možete ići i korak dalje pa staviti dodatnu dekoraciju oko volta. Tu takođe postoji veliki izbor mogućnosti koju možemo razmotriti sa vama na besplatnim ne obavezujućim konsultacijama.

Dekoracija stola za mladence

Omiljeni i neizostavni dio svake dekoracije. Zahtjeva posebnu pažnju, jer je to upravo mjesto u koje će svi gostu gledati tokom cijele svadbe.

Dekoracija stola se može sastojati od:

 • stolnjaka, nadstolnjaka i tila
 • svježeg ili rezanog cvijeća
 • svijećnjaci, rasne skulpturice i ostali elementi
 • dodatnog osvjetljenja

Elemente za dekoraciju dijelom već posjedujemo, a dio nabavljamo po potrebi u zavisnosti od toga kako zajedno sa mladencima isplaniramo konačni izgled stola.

Dekoracija stolova za goste

Najveći dio budžeta se potroši na dekoraciju stolova za goste. Postoji mnogo načina da ih dekorišemo. Planiranje ove dekoracije počinjemo sa izborom zdjela i vazni za aranžmane. One mogu biti visoke ili niske. Viseke martini čaše za cvijeće su trenutno najpopularnije. Cvjetni aranžmani u njima budu visoko tako da su veoma vidljivi, a isto tako nisu ni preveliki da budu previše upadljivi. Niski aranžmani za dekoraciju svadbe budu prijatniji gostima koji sjede za stolom, jer aranžmani u martini čaše ili ostale visoke vazne se manje vide kad se sjedi za stolom. Pogodniji su, jer nisu skloni izvrtanju kao visoki aranžmani.

Cvijeće se bira po bojama, prije nego po vrsti. Bitna je i cijena cvijeća, jer se sa pogrešnim izborom brzo pređe budžet. Prije svadbe se radi probni aranžani za stolove da mladenci budu sigurni da su zadovoljni izgledom aranžmana.

Kao završni detalj biramo sa mladencima koje brojeve za stolove da sravimo.

Poklončići za goste

Još jedan znak pažnje koji pružate vašim gostima sa kojim vaša svadba ne može proći nazapaženo. Poklone dobrodošlice sa mladencima pažljivo biramo, jer predstavljaju nešto što će gostima kasnije ostati za uspomenu na vašu svadbu. Osim toga oni su pokazatelj vašeg stila i ukusa.

Ostala dekoracija 

Na kraju ostanu detalji a to su mašne za kićenje, kićanke za svatove, čaše za mladence i ostalo…

 

Vaše je samo da nam kažete šta tačno želite i vaše želje će postati stvarnost!

Konsultacije možete zakazati putem mejla ili nas kontaktirati na: +382(0)69/137-501

0
X